Har gjort ett enda påskkort iår, hade inte tänkt göra något men så blev det ett till en god vän.
Jag tog lite papper i påskfärger och fjädrar, det blir en fin effekt med fjädrar dom liksom brer ut sig en aning.
Hade en färdig bild som jag stämplat och målat tidigare så då tänkte jag att den får bli bra, inte som förra året då bilderna var på hönor och kycklinar.
 
            
 
Har klistrat dit lite dekorationer iform av gula skimrande hjärtan ,blommor i olika färger och ett metallhjärtan med stenar på, tyckte det blev riktigt fint om man får säga det själv.
Stämplade oxå med den underbara glad påsk stämpeln från pysselskafferiet, den är så fin med det lilla hjärtat i slutet.
 
 
Här ser du det skimrande hjärtat men det är svårt att få till det riktigt i kameran, satte även på gulfärgade pearls som en fin effekt. Konstigt gula färger blir ju väldigt vackert och ljust men det är nog den färgen jag pysslar minst med.Kanske dags att ändra på dett nu, vad vet jag.
 
 
En fin samling orangea blommor och gula pyntbär i klase och dom fina gula bären (är liksom doppade i typ pyttesmå glaspärlor)finns i massor av färger, WOW.
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA
 
 Fick en beställning på ett dopkort till en liten flicka och då är jag jättesvag för rosa förstås, Har använt mig av papper från Maja design den klart ledande i pappersväg, dom är så fina i färgerna och så kraftiga i kvaliten, helt enkelt Bäst.
Flickans namn blir Alice så därför är det fint att dekorera med namnet och en liten dopsked med rosett hör oxå till tycker jag.
          
 
Majas papper är så fina om man skrapar kanten med en edgescrapper, har skrapat runt hela och på alla lagren, fin effekt blir det. Jag har tagit bilden från ett klippark, även det från Maja och sen är det dags att ösa på med fina och gulliga dekorationer, kan inte bli fel.
 
 
Här är en liten fin dies med hjärtan som jag stansat ut i ljusrosa bascardstock och tog självhäftande tejp på baksidan innan den gick genom maskinen, lite söta rosa bling kan heller aldrig vara fel.
 
 
Här har jag satt fast lite smårosor i olika rosa toner och även lite glitter på dom, en liten hjärtandies samt den ursöta rosa nappen som passade perfekt till.
 
 
 
 
 
 
Insidan har fått rutigt papper i rosa och vitt samt en fin mobil, oxå en dies och den är fastlimmad på ett litet tårtpapper(doilies) i vitt och i form som ett hjärta.
 
 
 
 
Insidan med lite av varje och det blev lite tajt men jag kände att den urgulliga dikten var tvungen och vara med eftersom den passar så perfekt till just dopkort, ansåg att det blev plats kvar att skriva på ändå.
Beställaren blev jättenöjd och jag med, hoppas även det lila barnet blev nöjd och döpt också och så även hennes föräldrar.
 
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA.