Har använt mig av Maja Design papper Outdoor. Tyckte färgerna var så vackra, kanska något ljusare i verkligheten än vad detta visar. Tyckte också att pappret talar för sig själv och ville inte dölja det med för mycket dekorationer så det fick bli tre paraplyer i olika matchande färger.
 
 
 
Paraplyerna är en dies från Magnolia.
 
 
 
 
Har stämplat med en stämpel som finns på Pysselskafferiet och som passade jättebra till kortet, det är en liten stämpel så jag har stämplat tre gånger efter varandra.
 
 
 
 
Några matchande pearls fick också vara med som en fin detalj.
Kortet finns nu som "skyltex" hos Pysselskafferiet.
Ha en bra om än kall dag sista veckan i april och hoppas det räcker med dessa paraplyer och ej dom riktiga.
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA.
 
 
 
 
 
 
Har gjort ett stafflikort, har provat detta tidigare och dem är sååååå roliga och lätta att göra. Denna varianten har blivit i rosa med både stjärnor , prickar och blommor.
Använde mig av cherry lynns dies (stansmallar) som har formen likt flaggor kanske man kan säga och jag har tagit alla tre storlekarna och fäst på varann med distanskuddar emellan. Satte dit lite rosor och blad och lite pearls för fin effekt samt metallcharms iform av ett hjärta.
Stämplade med en kramstämpel och en liten söt fluga fick också vara med.
 
 
 
 
 
 
 
Kortet i sin helhet, ett stafflikort, blev ganska nöjd. Får se vart det hamnar någonstans.
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA.
 
 
 
 
 
Här målas det ordentligt, har lovat Alexandra att hjälpa henne att göra detta. Det ska bli BABBLARNA och det är något som mindre barn gillar har jag förstått.
Det är gjort på kapplastavar, 5 stycken till varje Babbla och sen är det bara att gå lös med färg. 
 
 
Jag har för säkerhetens skull målat lite försiktigt med blyerts först, man vill ju inte ha färgen där den inte ska vara så klart. Här har jag fäst ihop kapplarna med bred tejp på baksidan så att dom håller ihop under målandet.
 
 
Texten och konturerna har jag använt en svart penna, det var mycket lättare än med pensel
 
 
Här har vi dom, torra och klara. BOBBO, BIBBI, BABBA, DODDO, DIDDI och DADDA. Tyckte själv att dom blev jättebra fast jag var väldigt tveksam först. Dessa ska förmodligen användas på dagiset Hrm.. förskolan där Alexandra ska börja sin tjänst när examen är klar och då vill man ju att dom ska se lite proffsiga ut.,
Dom blev proffsiga- helt klart.
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA