Jag har skaffat egna visitkort för att ha och dela ut och jag såg att Tessan hade gjort en alldeles underbar liten ask för sina kort och då tänkte jag göra en till mina. Så är det inom scrapvärlden, man lånar ideer av varandra och det är fullt tillåtet.
Jag gjorde det lite enkelt för mig och köpte en vit pappask på pysselskafferiet och den är 10x10x7 cm ca.
Jag började med och mäta och skära till alla delarna sen var det bara och ta främ den dubbelhäftande tejpen och sätta igång...
 
 
 
 
 
Man tejpar alla delar och sätter fast dom svårare än så är det inte, jag har även klätt asken på insidan. Det får ett mer arbetat utseende om man gör det och glöm ej insidan av locket. 
Det blir riktigt vackert om man får säga det själv. Jag har valt ett Majapapper för jag tycker dom har hög klass, väldigt stabila och dessutom underbart fina.
 
 
Jag stämplar ju alltid min egen stämpel på det jag gör och så även här, har satt den på undersidan och därefter limmat på mässingfötter som är köpta av Annalena på roxstamps, hon hade flera olika men jag valde dessa.
 
 
Har även köpt ett handtag, det blir mera effektfullt och så givetvis en massa rosor med blad och några pärlor för det är ju ett måste.
 
 
Satte dit två rosor rakt över dom andra för jag tyckte det blev lite tomt annars, man kan ju givetvis dekorera med vad man själv vill.
Det pappret jag tog är ju med små blommor i gult, lila, rosa och även turkos så mina fastklistrade blommor fick gå i lila, rosa i olika toner.
 
 
Här ser ni metallfötterna bättre och även handtaget. Då jag hittade ett band med typ volangkanter på i svagt rosa så satte jag det runt locket och uppepå fick det bli 3 stycken pärlhjärtan också, såååå nöjd.
 
 
Här ser ni hur perfekt lagom denna är till mina visitkort, kan inte bli bättre.
 
 
Helt sjukt nöjd över vad slutresultatet blev. Och som alltid lite Stickles Stardust (glitterlim)på blommorna.
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA.
 
 
Här kommer en visning av en beställningsbok som skulle vara till dop, nu när dopet är avklarat så kan jag passa på att visa denna. Har använt en svart bok i grunden och dekorerat efter önskemål och eftersom Poppy är en liten flicka så fick det givetvis bli rosa.
Har även färgat in själva texten med rosa stämpeldyna i passande ton.
 
 
 
 
Har stansat ut en fjäril i rosamarmorerat papper och tagit lite Stickles på , ja den som jag använder till allt och därefter stämplat med en stämpel "handmade" tycker den är jättefin fast egentligen så föredrar jag svenska textstämplar men men....avtrycket kunde blivit lite bättre men det går ju inte att göra om så det fick bli så, lite trångt om plats också för detta görs ju när boken är klar.
 
 
 
Rosa rosor blandat med vita är ju passande och stjälkarna rullar man runt ex en penna, jag använder en syl. Och sedan lite glitter förstås. Hörde efteråt när boken var överlämnad att Poppy med familj var jätteglada över en sådan annorlunda dopgåva, och visst är dom fina.
 
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA.
 
Här vill jag visa hur man enkelt kan göra en liten presentförpackning eller väskkort som man ev kan skriva en liten Grattishälsning inuti mm.
Ett dubbelsidigt papper har jag använt mig av och skurit ner till 30x30 cm, sen bigar/viker man på 10 och 20 cm från båda håll. På ytterhörnet längst upp till vänster bigar man sedan från hörn till motsvarande. Syns lite ovan och på höger gör man lika fast tvärtom, utifrån hörn och rakt över in mot mitt. 
Samma görs där nere (på fyrkanterna nertill) både vänster och på höger. Alla tre fyrkanterna i mittenraden ska inte göras något med.
Mittenfyrkanten i vänster och i höger bigas till hälften, alltså från hörn inifrån och ut mot kant på fem cm och från nästa hörn och ut mot kant (syns ganska bra på högersida mittfyrkant.
 
 
Sedan faller sig vecken ganska bra så att man kan biga en sk väska, det går att pressa till vecken så blir det enklare när man ska vika. Här ser ni också varför det är extra fint med dubbelsidigt papper, insidan blir lika fin som utsidan.
 
 
Till själva locket har jag använt en matchande färg i detta fall rosa, det är en bit på 10x10 cm som man bigar på 4cm och 6cm, man viker till ordentligt så att det blir stadigt och jag har även tagit en punch (stans) och tryckt så att den fina kanten har blivit så vacker.
 
 
 
Det lilla handtaget sedan tar man en bit som är 14x2cm och sen har jag tagit en remsa på 1,5 cm och tejpat ovanpå den andra, mest för effektens skull. Man kan ju göra den i en annan färg om man vill och nog tycker jag den blir lite mer stadig.Vik/biga vid 2cm i varje ände och tejpa/limma på locket.
 
 
 
 
Sen är det bara att dekorera med valfritt material, man kan använda blommor, charms, rosetter, spetsar, eller som på denna en liten bjällra som plingar, ja i princip det du vill och har hemma. Det blir såååå fint och dom är mycket uppskattade att få.
 
 
 
 
Så här ser den ut från sidan.
 
 
 
 
På bottenfyrkanten har jag använt min alldeles egna stämpel som jag gillar mest.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för att just du tittade in och välkommen tillbaka .