Vi har fått tillökning i släkten, barnens kusin har fått en underbart söt liten Oliwer. När vi var och hälsade på så fick han lite presenter iform av kläder, gosedjur och leksaker samt ett handgjort kort i blått.                                  
                                                            
 
 
Jag har stansat ut den runda ljusblå delen med den söta fjärilsbården och andvänt den till att sätta namnet på. Basen är av mörkblå cardstock med ett gulligt bilpapper på, den runda diesen och stjärnan är från spellbinders.
 
                                                 
 Har strukit på lite Stickleslim (stardust) på stjärnan, bokstäverna och fjärilarna. Det finns även några blingstenar i hörnen och som en markering över i:et (pricken). Kortet blev väldigt uppskattat av föräldrarna medans lille Oliwer inte sa så mycket.
Det får bli detta idag, en vanlig måndag eller förresten denna dagen kommer bara vart 4:e år så bara så vanlig var den kanske inte när jag tänker efter.
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥
                                       
 Ett stafflikort gjort i lite vårlika färger, nya papper som inkommit på pysselskafferiet. Har använt dies och stansat ut i två olika storlekar och dom är fästade tillsammans med häftkuddar, även på den understa för att få lite höjd så att själva "staffliet" kan bildas. Har satt på lite metallhörn och stikleslim till prickarna och det var en copperfärg som matchade bra till papprenas färger som tonar lite åt aprikos/orange/rost. lite svårt att få fram rätt färg på detta fotot.
 
    
 
 
Här ser du själva vikningen och att den sätts under den utstansade delen och  även några utstansade fjärilar. Jaha det får väl blli allt för detta kortet.
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥ 
               
Har gjort ett ganska färgstarkt kort, mest för att visa de olika pappren som är prickiga och rutiga. Det är papper från Pysselskafferiet och det är större ringar på ena sidan och prickigt på andra och det finns även med fyrkanter mm. Dem finns i alla varianter och massor av färger, jättefina tjocka papper. Har satt på några kvistar och lite blingstenar som går i samma färger. Tog även en doilies (tårtpapper) emellan för fin effekt.
       
                                                    
Har stansat ut två tags för att visa det rutiga pappret och har satt fast ett rosa pärlband runt för en fin detalj och längst upp till vänster sitter det fyra blingstenar i samma färg.
 
 
                                                                                                                        
 
På baksidan har jag satt dit en extra bit med min alldeles egna stämpel. 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥