Här visar jag en rosa barnvagn, dom är fantastiskt roliga att göra. Ingen blir den andra lik fast det är samma mönster, dom är så pillriga att det är svårt att göra exakt.
Denna kommer att bli till dotterns lärare som fått en liten Ingrid. Har använt rosamönstrat papper och vanligt vitt till spetsdetaljerna samt rutigt för en rolig effekt i mitten av hjulen.
 
 
På täcket tog jag sammetsband i form av hjärtan och dem var självhäftande så det gick lätt, ett litet sidenband håller skötväskan på platsoch rosetten på sufletten är av samma band. Tyckte det blev fint med en nalle mitt fram.
 
 
 
För att göra det hela lite "exclusivt" använder man lite cellofan, absolut det finaste som finns. Allt blir så elegant i lite cellofan, Roligt att ge bort och roligt att få.
På baksidan fram under vagnen sitter givetvis min personliga stämpel.
 
 
 
Hoppas Ingrid blev glad, om inte nu så när hon blir lite större men hennes mamma blev jätteglad.
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA.
I samband med examen som vår dotter tog ville sonen ha ett fodral till ett presentkort och jag var inte sen med att säga ja.
Tog lagom tjock chipboard och klädde med lite wellpapp och sen på det fick det bli cardstock med dots på, så himla snyggt tillsammans. Färgade in alla kanter med distress ink- vintage photo som gör att det ser lite gammaldags ut. Innan jag vek och limmade igen satte jag ett ljust papper på insidan med tryckt skrift på. Blev kanonbra och även denna gången blev jag nöjd.
 
 
 
Jag stansade ut texten med examen och satte även dit några rosor och till sist ett natursnöre omlindat två varv och en rosett, absolut mycket finare i verkligheten. Vissa saker kan inte återges på foto.
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA
 
 
Har använt mig av enfärgad cardstock i turkosa ton och majas blommiga vackra papper i turkos och rosa. Har också stansat ut en bårddies från marianne design och fäst efter varandra,
Stansade sedan ut flags från cherry lynn och stämplade text på dom , det blir ganska effektfullt och man kan ta loss dom för dom sitter liksom i en ficka. Lite roligt och lite nytt.Tog även en grattisstämpel från slöjddetaljer, tycker den blev rätt maffig.             
                                  
 
Insidan tog jag en dies från spellbinders och skrev namn på, det finns tre sådana olika fina dies i samma förpackning,  bara att välja och vraka
 
 
 
 
Gjorde en "sedelficka" som jag fått iden utav Eivor Ovesson, så himla bra att kunna dela med sig olika ideer till varandra. Det fick oxå bli ett litet rim på insidan och baksidan blev det den vanliga vackra personliga stämpeln. Jag blev nöjd och hoppas att mottagaren blev det oxå. Detta är samma papper som det underbara albumet jag gjort som en del av er sett på facebook och det skulle till samma mottagare
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA