Här har jag gjort två dopkort i traditionellt blå och ett rosa. Har använt den lilla gunghästen från magnolia och stansat ut en blå och en rosa och även dekorerat med en liten sked. Har stämplat text på framsidan och även satt ite blommor mm. Insidan är dekorerad med en ltien skylt där man kan skriva en hälsning.
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA♥
Har pysslat ihop en liten barnvagn i ljusblått som ska passa till en liten kille. Det är ganska mycket arbete bakom och det är väldigt pillrigt. Man behöver en extra dos med tålamod. Dett är min tredje vagn som jag gör. Har gjort en i rosa och mörkblått tidigare och dom blev också jättesöta. 
 
 
På sufletten har jag klistrat lite vanlig spets fast det ska vara till en pojke, tycker att man kan ha lite gulligt när dom är nyfödda. Det sitter även en nallecharms mitt fram.
 
 
På sidan av sufetten har jag satt fast en annan metallcharms med en sidenrosett.
 
 
 
Har även gjort en liten skötväska so också går i samma färger, den får hänga på handtaget.


Har spetsat till det lite på täcket, en spets och en rosett o även där i samma färger. Såklart, det måste ju matcha

 
 
 
 

TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥
  
 
                                                                    Ett gott nytt år till alla
 
                                                                         
 
Så här ser pappret ut tilll dem fina stjärnorna som jag ska vika. Man köper en förpackning och är har jag valt att göra stjärnorna i vitt och silver. Det finns lite olika, både svart, vitt, guld, rött och silver. Jag har köpt mina på pysselskafferiet.se.
Det finns remsor till att göra både stora och små stjärnor i samma förpackning. Dem blir jättefina och man kan antingen hänga dem eller lägga dem i en fin skål eller duka med dem.
 
   
 
Här ovan har jag vikt en silvrig och en vit, lite klurigt men efter att ha gjort några så går det lättare och dem jättefina så det är absolut värt det. 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥