Har köpt en ny dies ( stansmall ) och var tvungen att testa den. Det blev så jättefina änglar så nu har jag en hel kör att kunna hänga i julgranen i år tillsammans med mina julgranskulor. Tror nog att det kommer att bli jättefint.
Har ju en del röda julkulor också men tror inte det blir nåt stort problem, julgranen är ju stor och dom ska nog hålla sams.
Jag har tagit lite glitter , ja stardust förstås som jag använder för det mesta på vingarna och kanten längst ner, har också satt tre små blingpärlor mitt fram. Blev jättenöjd.
 
 
Här ser ni glittret och blingpärlorna och spetsen som blir som tårtpapper, vackert eller hur?.
 
 
 
Här är hela kören samlad och väntar på sin julgran, den har förstås inte flyttat in ännu men snart så kan dem sjunga tillsammans.
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥
 
Jaaaaaaa !!!!!!!!!
Fick häromdagen ett meddelande ifrån Marit Pedersen som bor i Norge och hon undrade om hon fick "låna" mina foton på julgranskulorna som jag gjort för hon ville ha med det i en webbtidning som heter thepapercrafting.com under rubliken NORDLYSET  och jag svarade givetvis ja. Blev jätteglad för det, att få visa nåt som man gjort tyckte jag va jättekul.
Julgranskulorna är ju i plast och genomskinliga och kommer i två delar med en pappskiva emellan och det är den som man kan dekorera på fram och baksidan. En del har jag gjort lite enklare, med bara en bild och lite glitter och dom är lika fina som dom jag dekorerat lite mer avancerat, fast på sitt sätt.
Man knyter i ett snöre, jag har tagit silvertråd och sen knöt jag en rosett runt snöret och då använde jag vitt organzaband för det skimmrar så vackert.Jag har även gjort hjärtformade och de är lite mindre och även mindre runda som är ca 5 cm. Jag vill passa på och tacka Stina "Pysselstina" på Pysselskafferiet i Gånghester för att hon visade mig dessa fina julkulor, jag deltog i en julkulig pysselträff där en kväll och då var det julkulstema och vi hade det jättetrevligt. Jag har även köpt av fler av henne för att pyssla mig vidare och allt material till detta finns hos Pysselskafferiet
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥
                                                                

Ett vacker julkort i rött med en rosbukett och rosknoppar och en stor röd rosett, detta var ett av alla dom som jag sålde på julmarknaden. Har stansat ut i ovala dies och stämplat en julsång- NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS........ Nertill har jag limmat fast en rödvit gunghäst och STICKLES stardus är givetvis med också.
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ♥