Jag har skaffat egna visitkort för att ha och dela ut och jag såg att Tessan hade gjort en alldeles underbar liten ask för sina kort och då tänkte jag göra en till mina. Så är det inom scrapvärlden, man lånar ideer av varandra och det är fullt tillåtet.
Jag gjorde det lite enkelt för mig och köpte en vit pappask på pysselskafferiet och den är 10x10x7 cm ca.
Jag började med och mäta och skära till alla delarna sen var det bara och ta främ den dubbelhäftande tejpen och sätta igång...
 
 
 
 
 
Man tejpar alla delar och sätter fast dom svårare än så är det inte, jag har även klätt asken på insidan. Det får ett mer arbetat utseende om man gör det och glöm ej insidan av locket. 
Det blir riktigt vackert om man får säga det själv. Jag har valt ett Majapapper för jag tycker dom har hög klass, väldigt stabila och dessutom underbart fina.
 
 
Jag stämplar ju alltid min egen stämpel på det jag gör och så även här, har satt den på undersidan och därefter limmat på mässingfötter som är köpta av Annalena på roxstamps, hon hade flera olika men jag valde dessa.
 
 
Har även köpt ett handtag, det blir mera effektfullt och så givetvis en massa rosor med blad och några pärlor för det är ju ett måste.
 
 
Satte dit två rosor rakt över dom andra för jag tyckte det blev lite tomt annars, man kan ju givetvis dekorera med vad man själv vill.
Det pappret jag tog är ju med små blommor i gult, lila, rosa och även turkos så mina fastklistrade blommor fick gå i lila, rosa i olika toner.
 
 
Här ser ni metallfötterna bättre och även handtaget. Då jag hittade ett band med typ volangkanter på i svagt rosa så satte jag det runt locket och uppepå fick det bli 3 stycken pärlhjärtan också, såååå nöjd.
 
 
Här ser ni hur perfekt lagom denna är till mina visitkort, kan inte bli bättre.
 
 
Helt sjukt nöjd över vad slutresultatet blev. Och som alltid lite Stickles Stardust (glitterlim)på blommorna.
 
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT JUST DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA.